Värdera bostad i Norrköping

Vi värderar din bostad kostnadsfritt

Planerar du att flytta? Eller vill du bara veta vad din bostad är värd? Våra kunniga och erfarna mäklare kan hjälpa dig att värdera din bostad.

Intresserad av att värdera bostad? Välkommen att kontakta oss och boka in ett första möte.

Vi erbjuder en kostnadsfri muntlig värdering och kan även genomföra en skriftlig värdering som kan vara till hjälp om du ska förhandla om bolånen med banken. Välkommen att kontakta oss om du behöver mer information om vår bostadsvärdering eller boka direkt här nedanför.

Boka fri värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

mäklare Norrköping

Vi går igenom bostaden noggrant

Det är enkelt och smidigt att boka in en mäklare för att värdera din bostad. Mäklaren går i lugn och ro igenom bostaden med dog. Vad är det som är speciellt och fördelaktigt med just din bostad? Charmen, omgivningen, planlösningen eller något annat? Mäklaren kan direkt vid det första mötet ge en uppskattning om vilket pris du kan förvänta dig vid en försäljning. Dessutom kan du självklart ställa frågor om allt som gäller en eventuell försäljning. Vi har mycket god lokalkännedom, något som ökar våra chanser att lyckas med en precis värdering.

Viktiga parametrar för värdet

Vi går igenom bostaden noga och letar speciellt efter några parametrar som är avgörande för bostadens värde. Oavsett om det handlar om ett hus eller en lägenhet så är dessa parametrar viktiga:

  • Läget. Bor du i ett attraktivt område? Är det lugnt och charmigt eller är det mycket liv och rörelse. Hur är det med butiker, kommunikationer och annan service där du bor?
  • Skicket. När byggdes bostaden? Är den sliten eller nyrenoverad? Handlar det om ett renoveringsobjekt så är värdet självklart lägre.
  • Planlösningen. Hur ytorna är disponerade är en mycket bra indikation på värdet. Är det öppet eller många dörrar.

Värdebevakning ger dig kontinuerlig koll

Är du nyfiken på att ha en kontinuerlig koll på bostadens värde? Du kan du be oss om en värdebevakning. Ett smidigt sätt att veta när det kan vara lämpligt att sälja och lägga ut din bostad på marknaden.

En kostnadsfri värdering hos oss innebär inte att du förbinder dig till något. En värdering är helt gratis oavsett om du anlitar oss som din mäklare eller inte.

Intresserad av att värdera din bostad? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Professionell värdering av erfarna mäklare