Om oss

Kunniga och erfarna mäklare i Norrköping

Välkommen till din mäklare i Norrköping. Våra kunniga, engagerade och erfarna mäklare ser till att både säljare och köpare blir nöjda med bostadsaffären. Vi värderar ett nära samarbete med våra kunder och har en stor lokalkännedom och intresse för området där vi arbetar. Det är en av anledningarna till att vi gör så många lyckade bostadsaffärer och har 97 procent nöjda kunder.

Vi är ambitiösa fastighetsmäklare som alltid vill utveckla oss och bli bättre. Vi ger beröm, lyssnar till kritik och delar med oss av vår kunskap. Vi tar alltid ansvar och gör vad vi kan för att lösa saker redan innan de blir till problem. Vårt arbete är någons annans hem och glömmer aldrig det.

Del av en ledande mäklarkedja

Nöjda kunder är en absolut förutsättning för att vi ska kunna fortsätta växa. Med hjälp av vår starka lokala närvaro och lokalkännedom har vi blivit en av de största och snabbast växande mäklarkedjan. Vårt arbetssätt ger resultat.

Våra framgångar beror till stor del på våra garantier som finns till för kundens trygghet. Den kan enklast beskrivas som en nöjd kund-garanti med ett stort åtagande där vi lovar att utföra hela 32 punkter. Gör vi inte detta har du rätt att säga upp avtalet enligt garantin.

Vårt mål är inte bara att motsvara de förväntningar kunden har, utan att överträffa dem. Säljare och köpare ska känna att vi gör allt vi kan för att affären ska fungera så bra som möjligt.

Vi anlitar de bästa stylisterna

Vi tar hjälp av de bästa stylisterna och fotograferna vid varje försäljning för att få fram ett snyggt, stilsäkert, inbjudande och säljande bostadsprospekt inför varje bostadsaffär. Tillsammans med säljaren lägger vi upp en detaljerad plan på hur bostaden ska marknadsföras så effektivt som möjligt. Vi annonser alltid i de forum, både digitalt och print, som vi tror passar bäst för just din bostad – oavsett om det är en villa, en bostadsrätt eller ett fritidshus.

Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping. Vi är självklart medlemmar i Mäklarsamfundet och har alla relevanta utbildningar och certifikat.

mäklare Norrköping

Vi hjälper dig att sälja ditt hus eller köpa ditt drömboende!