Sälja bostad

Vi hjälper dig när du ska sälja din bostad

Funderar du på att sälja din bostad? Låt oss hjälpa dig på vågen.

En bostadsförsäljning är fösta steget mot en ny fas i livet och därför är det viktigt att den blir en så trygg och lönsam affär som möjligt. Vårt mål är att du ska bli 100 procent nöjd när du ska sälja bostad. Är du inte det ger vi dig rätt att avsluta samarbetet.

Intresserad av att sälja bostad? Välkommen att kontakta oss och boka in ett första möte eller en fri värdering. Vi hjälper dig oavsett om du vill köpa hus. lägenhet eller en fastighet.


Stor lokalkännedom i Norrköping

Vi är det rätta valet för dig som vill sälja bostad i Norrköping. Vi har varit verksamma i området länge och vet exakt vad som efterfrågas här. Med hjälp av vår goda lokalkännedom och effektiva marknadsföringsmetoder kan vi hjälpa dig fram till en framgångsrik försäljning.

Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en komplett mäklartjänst som ska göra försäljningen enkel för dig. Utöver hjälpen med annonsering och visning så erbjuder vi även hjälp med allt det administrativa kring försäljningen och kan även erbjuda extratjänster som hjälper dig till ett ännu bättre resultat.

Vi ligger alltid i framkant

På den mycket konkurrensutsatta bostadsmarknaden är det viktigt att ligga i framkant och där har vi hjälp av att vara del i en rikstäckande mäklarkedja. Vi når ut till ett stor antal intressenter och kan i många fall få in bud redan innan den offentliga försäljningen har börjat.

När vi tar ett uppdrag att sälja en bostad så lovar vi at prestera enligt plan och utföra arbetet efter bästa förmåga. Om vi inte fullgör våra åtaganden så har du full rätt att säga upp avtalet. Vi ger våra kunder denna garanti eftersom den gör att vi alltid anstränger oss lite extra.

32 punkter som alltid ska uppfyllas

Vi arbetar enligt en lista med 32 punkter som vi ska uppfylla när vi ska sälja en bostad. Här finns inte plats för alla punkterna, men här är några av de viktigaste delarna:

  • Förberedelser. Här ingår bland insamling av fakta om bostaden, fotografering, planritningar, information om besiktningar med mera.
  • Marknadsföring. Hår ingår bland annat upprättande av en plan, marknadsför på nätet, sätter upp till salu-skylt och skapar ett säljande bostadsprospekt.
  • Försäljning. Vi matchar bostaden mot vårt nationella spekulantregister, vi genomför visningen, håller i budgivningen och ett flertal andra säljåtgärder.
  • Administration. Här ingår bland annat utbetalning av handpenning, tillträde, reavinstberäkning.
Vi hjälper dig att sälj din bostad till bästa möjliga pris